Att skapa ett smycke med våra stenar

Alla juvelerare, guldsmeder och silversmeder i Sverige och övriga Norden har möjlighet att beställa hem våra ädelstenar för att hjälpa dig att skapa ett oförglömligt smycke. Du kan välja vilken guldsmed du vill i Sverige eller resten av Norden som formgivare.

Genom vårt sortiment vill vi visa dig möjligheterna. Vår jord bjuder på så mycket mer än bara runda, färglösa ädelstenar. Ett handsmitt smycke är något du kan njuta av under lång tid, och som kan representera något speciellt för dig som person. Precis som varje smak så är varje färgsten unik.

Vill du kontakta en guldsmed för en prisförfrågan eller andra frågor, men har ingen guldsmed sedan tidigare? Då hittar du ett urval av Sveriges skickligaste guldsmeder i vår lista Hitta en guldsmed. De har alla stor erfarenhet av att formge och smida unika smycken med infattade ädelstenar.

Längst ned i varje ädelstens beskrivning finner du ett dokument, som du kan skriva ut och ge till din guldsmed för att visa vilken ädelsten du refererar till.

Håll i minnet att ädelstenens kostnad ofta är en mindre del av kostnaden för ett färdigt, handtillverkat smycke. Prisgruppen, som du finner i varje ädelstens beskrivning, är en fingervisning om stenens kostnad hos guldsmed, när den väl sitter som del i ett färdigt smycke.

Om du önskar köpa endast en lös sten som exempelvis en morgongåva, kontakta en guldsmed, så kan de beställa ädelstenen åt dig.