Finn din drömsten

Ett handsmitt smycke är den vackraste gåva du kan unna dig själv eller någon du bryr dig om. Att smida ett smycke för hand ger möjligheten att skapa ett unikt smycke, med kvalitet som varar i generationer och ett värde som består trots att det skapar njutning varje dag.

Sverige har en stark tradition av guldsmide. I vårt land finns många guldsmedsmästare som arbetar för att smida ditt drömsmycke, med form, metall och ädelsten som återspeglar dig som person.

Tidigare har det varit svårt att välja bland ädelstenar. De är värdefulla ting, och få guldsmeder klarar av att ha ett stort lager av smyckestenar att välja mellan. Ofta har man fått begränsa sig till de vanligaste formerna och färgerna.

Genom Adelstensgruppen.se är hela vårt sortiment av ädelstenar synligt för dig som privatperson. Vi är grossister och samarbetar med guldsmedsbranschen i Sverige och övriga Norden. Det betyder att varje juvelerare och ädelsmed i Norden kan beställa hem våra ädelstenar för att skapa ett smycke åt dig.

Om du vill låta tillverka en handsmidd vigselring, hänge eller annat handsmitt smycke har du numera hundratals kvalitetsstenar att välja mellan, av fler sorter, färger och former än du kan önska dig. Vi hoppas att åtminstone en av dem ska vara din drömsten.

Välkommen att finna den.