För dig som är branschmedlem

Alla branschmedlemmar i Norden, såsom smeder, juvelerare, formgivare och hantverkslärlingar, är berättigade att beställa från oss.

Tillgång till våra grossistpriser får du som branschmedlem enkelt genom att registrera dig med ditt firmanamn och organisationsnummer. Du kommer därefter att kunna

  1. Se grossistpriser Sortimentet innehåller både stenar för ersättning/reparation och unikat för nytillverkning.

  2. Beställa från oss Betalningen sker via sedvanlig faktura (30 dagar brutto) som skickas till dig i pappersform tillsammans med din beställning.

  3. Måttbeställa Vi måttslipar de flesta sorters ädelstenar, former och storlekar åt dig. Våra kontakter sträcker sig över hela världen och många stenar du inte ser på hemsidan har vi möjlighet att få tag på – både enstaka och i kvantitet.

  4. Slipningstjänster Vi hjälper dig som är medlem i branschen med reparation av smyckestenar såväl som fullständiga omslipningar.

Det är kostnadsfritt att registrera sig och ha tillgång till vårt sortiment. Inga avgifter appliceras varken nu eller senare.

Privatpersoner kan inte beställa från oss. Syftet med att hålla våra varor synliga för samtliga besökare är istället att öka intresset från konsumentens sida. Vi vill inspirera konsumenter till att skapa smycken med våra ädelstenar hos svenska guldsmeder. Guldsmeden kan sedan köpa hem ädelstenen som konsumenten sett hos oss, till grossistpris.

Privatpersoner ser rekommenderade detaljhandelspriser för att ges en bild av ädelstenarnas värde som stöd i sin urvalsprocess, men vi poängterar att priset hos guldsmed kan variera beroende på guldsmedens fasta kostnader, och inte minst att ädelstenen generellt utgör endast en liten del av det totala priset för ett handsmitt smycke.

Detaljhandelspriset som är synligt för konsumenter ger dig som guldsmed en sedvanlig marginal. Vi är med andra ord en partner i branschen, inte en konkurrent.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Registrera Dig